Kasten Maassluis

Kastwanden op maat maakt kasten in en voor heel Maasslsuis en omstreken. Wij ontwerpen voor bij u thuis of op het bedrijf een kast die helemaal past. Van onze kasten in Maassluis en omstreken staat de kwaliteit buiten kijf, is de prijs aangenaam en is het aanzicht aangenaam. 

Wij maken de meest uiteenlopende kasten in Maassluis en omstreken. En zoals gezegd alles helemaal op maat. Garderobekasten, boekenwanden, inloopkasten, vitrinekasten, woonkamerkasten, dressoirs, ordnerkasten, kantoorkasten, keukenkasten, enzovoorts. Allemaal kasten speciaal voor  Maasslsuis en omstreken. 

Na een persoonlijk adviesgesprek en het nodige meetwerk ontstaat uw kast pas echt op de tekentafel in ons kantoor. Van daaruit is het een korte afstand naar onze moderne werkplaats. Daar hebben we het materiaal, de machines en de mankracht om voor u een kwalitatief hoogwaardige kast op maat te maken.

Bent u geïnteresseerd in wat we te bieden hebben op het gebied van kasten voor de regio Maassluis? U kunt ons bereiken via de website, of gewoon even bellen via het nummer: 0174 28 38 77.